Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Bestuurder gepakt onder invloed van drugs: rijbewijs vijftien dagen kwijt

Het verkeersondersteuningsteam en het wijkteam van de regio West van de lokale politie hebben dinsdag samen een actie gehouden waarbij ze actief toezicht hebben gehouden op het verkeer.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Zes maanden corona in Antwerpen: ZNA-ziekenhuizen lagen nooit vol, maar moesten wel driemaal zoveel zorgverleners op intensive care inzetten
  PREMIUM

  Zes maanden corona in Antwerpen: ZNA-ziekenhui­zen lagen nooit vol, maar moesten wel driemaal zoveel zorgverle­ners op intensive care inzetten

  De Antwerpse ZNA-ziekenhuizen hebben de coronastorm voorlopig goed doorstaan, zo blijkt uit cijfers van de voorbije zes maanden. “Op geen enkel moment lag een van onze ziekenhuizen vol”, zegt woordvoerder Tom Van de Vreken. De piek viel op 9 april met 203 Covid-patiënten. Tijdens de zomerse heropflakkering – een kleine tweede golf – lag dat maximum begin augustus op 44 patiënten.
 2. Afscheid van ‘My Fair Lady’ Denise De Weerdt (92): “Ze plaatste nooit zichzelf, maar haar leerlingen in het middelpunt”
  PREMIUM

  Afscheid van ‘My Fair Lady’ Denise De Weerdt (92): “Ze plaatste nooit zichzelf, maar haar leerlingen in het middelpunt”

  De Antwerpse theater- en tv-wereld is opnieuw een ‘grande dame’ armer. Zaterdagnacht overleed Denise De Weerdt (92). In de Vlaamse theaterversie van ‘My Fair Lady’ zette ze een onvergetelijke hoofdrol neer. De Weerdt was ook een van de oprichters van de musicalafdeling in Studio Herman Teirlinck. “Ze was een uitstekende lerares die haar leerlingen in het middelpunt plaatste”, zegt actrice en zangeres Mitta Van der Maat.