Volledig scherm
Wakeboarden op het Galgenweel. © Laenen

Beste wakeboarders tonen kunsten op Red Bull Full Moon

Geen huilende wolven bij volle maan op donderdag 15 augustus 2019, wel een nieuwe editie van Red Bull Full Moon.

Dan toveren de beste wakeboarders van ons land bij Wake-up Cable Antwerpen op het Galgenweel op Linkeroever de meest crazy tricks uit hun board. Mét aangepast licht, onze Belgisch kampioen kiteboarden Christophe Tack in de jury, vette beats en 1.000 euro prijzengeld.


Wie wil deelnemen, kan een plek op de startlijst reserveren door een mailtje te sturen naar info@wakeupcable.be. Deelnemen aan een contest is optioneel en niet verplicht.Deelnemen kost 40 euro (alles inbegrepen) of 15 euro voor leden van Wake-Up Cable Antwerpen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Welke Antwerpse tunnels krijgen een opknapbeurt in maart?

    Welke Antwerpse tunnels krijgen een opknap­beurt in maart?

    Meerdere keren per jaar voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) periodieke onderhoudswerken uit aan de tunnels in haar beheer. Het gaat om kleinere onderhoudswerken zoals het reinigen van tunnelwanden, het ruimen van kolken en het controleren van verlichting. Om de hinder voor het verkeer zo klein mogelijk te houden, vinden de werken ’s nachts plaats. Overdag zijn de tunnels altijd open. Welke Antwerpse tunnels krijgen een opknapbeurt in Maart?
  2. De leukste tips voor het weekend: wandelen, puzzelen en... Pokemons ruilen

    De leukste tips voor het weekend: wandelen, puzzelen en... Pokemons ruilen

    Op 28 februari palmt jong talent het Antwerps fotomuseum FOMU in. Fotografen, beeldende kunstenaars, performers, muzikanten en dichters kapen dan het museum met hun werk. In 2019 lanceerde het FOMU een oproep. Uit tientallen inzendingen selecteerde het museum vijftien beloftevolle makers om van nul nieuw werk te creëren. De deelnemende jongeren werden tijdens de maand februari intensief artistiek gecoacht door Kelly Fober, Elli Fernandes en Lola Boris. Het eindresultaat van dit proces kan je een heel weekend lang bewonderen tijdens Nightwatch.