In oktober 2017 werd het Stadspaviljoen in Eindhoven met een kalasjnikov beschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
In oktober 2017 werd het Stadspaviljoen in Eindhoven met een kalasjnikov beschoten. © fotopersburo Bert Jansen

Beruchte Belgische crimineel gaf opdracht voor aanslag Stadspaviljoen; jongen die kalasjnikov leegschoot moet twee jaar de cel in

EINDHOVEN – De beruchte Belgische crimineel Ashraf Sekkaki (39) gaf vanuit zijn Marokkaanse cel de opdracht voor de aanslag op het Stadspaviljoen in Eindhoven in oktober 2017. De Antwerpse loopjongen Quincy S. (24) moet twee jaar de cel in voor de beschieting. Dat oordeelde de rechtbank in Antwerpen woensdag.

  1. Het begon als klein wondje maar eindigde met beenamputatie: “Toen ik 40°C koorts had, plakten ze er gewoon pleister over”
    PREMIUM

    Het begon als klein wondje maar eindigde met beenamputa­tie: “Toen ik 40°C koorts had, plakten ze er gewoon pleister over”

    Op 13 maart veranderde het leven van Sofie Van Hoof (41) uit Deurne voorgoed: de diabetespatiënte moest haar been laten amputeren door een voetwonde. Om een prothese en allerlei aanpassingen in huis te kunnen betalen, startte de tante van Sofie een crowdfunding. “Waarom ben ik niet sneller geholpen? Maar bon, het is nu zo: mijn been is eraf, ik moet verder”, aldus Sofie.
    Antwerpen