Volledig scherm
Illustratiebeeld: Een speelhoek bij Huis Van Het Kind. © RV

Berendrecht opent nieuw Huis van het Kind

Het Huis van het Kind opent op woensdag 25 september in Berendrecht-Zandvliet-Lillo met een buurtfeest.

In het Huis van het Kind Berendrecht-Zandvliet-Lillo kunnen ouders terecht met vragen over kinderen en jongeren grootbrengen. Tijdens de opening van het nieuwe huis, op 25 september, wordt een feest georganiseerd van 13.30 uur tot 16 uur. Er zal een springkasteel zijn en een blotevoetenpad. Daarnaast zijn er knutselworkshops en zullen er pannenkoeken gebakken worden om de honger te stillen.

Afspraak op de Antwerpsebaan 152 in Berendrecht. Meer info over de Huizen van het Kind vind je op http://www.antwerpen.be/huisvanhetkind.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Drugsbaas regelt uithalingen vanuit gevangenis: 12 jaar cel

    Drugsbaas regelt uithalin­gen vanuit gevangenis: 12 jaar cel

    De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Ahmet T. (28) uit Merksem veroordeeld tot twaalf jaar cel en 80.000 euro boete als leider van een criminele organisatie die op grote schaal partijen cocaïne had ingevoerd via de haven van Antwerpen. Opmerkelijk: Ahmet T. bleef zelfs na zijn aanhouding de uithalingen coördineren via binnengesmokkelde gsm’s in zijn cel. Dertien medebeklaagden kregen celstraffen van één tot acht jaar en boetes tot 40.000 euro opgelegd.
  2. Poppentheater, graffiti of toch eerder een natuurwandeling? Dit zijn onze vijf tips voor het weekend

    Poppenthea­ter, graffiti of toch eerder een natuurwan­de­ling? Dit zijn onze vijf tips voor het weekend

    Beeldend kunstenaar Bram Rombouts, klankkunstenaar Wannes Deneer en stadsdichter Maud Vanhauwaert nodigen je graag uit op zaterdag 25 januari tussen 16 en 18 uur in het ‘Motorarium’. Samen houden ze er een theatrale ceremonie ter afscheid van de fossiele brandstoffen. Ze stellen daarbij een naakt motorblok tentoon, dat een laatste doodreutel uitstoot. Die reutel wordt live verwerkt tot een muzikale compositie. Oh, en natuurijk is er ook de bijhorende koffietafel. Maud Vanhauwaert was twee jaar lang Antwerps stadsdichter. Op Gedichtendag 30 januari geeft Maud de fakkel van stadsdichter door aan haar opvolger Seckou.