Volledig scherm
Onder andere Sven De Ridder werkt mee aan het lied © Kristof Ghyselinck

Bekende oud-leerlingen stedelijk onderwijs maken nieuw lied voor 200ste verjaardag

Bekende oud-leerlingen van het stedelijk onderwijs zullen voor de 200ste verjaardag een nieuw lied voorstellen op het 200 Festival. Het wordt een aanstekelijk nummer waar oud-leerlingen Sven De Ridder, Clara Cleymans, Liv Van Aelst en SLM enthousiast aan meewerkten. Er wordt ook een videoclip opgenomen. 

Op het 200 Festival ook optredens van talent uit onder meer de Koninklijke Balletschool en de Academies, tentoonstellingen en workshops door verschillende scholen en opleidingen van het Stedelijk Onderwijs, eten en drinken, kinderanimatie, een jobstand en nog veel meer. In een aparte tent kan je luisteren naar boeiende sprekers: inspirerende “Tent Talks” voor het onderwijs van morgen.

Het 200 Festival mikt op 10.000 bezoekers. Met dit event zet het stedelijk onderwijs een feestelijk punt achter de viering van zijn 200-jarig bestaan en kijkt het samen met medewerkers, leerlingen en alle Antwerpenaren hoopvol naar de toekomst.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Clash tussen Groen en N-VA over bouwplannen Pelikaanstraat: meerderheid in district gebroken in tumultueuze districtsraad

    Clash tussen Groen en N-VA over bouwplan­nen Pelikaan­straat: meerder­heid in district gebroken in tumultueu­ze districts­raad

    Groen heeft maandagavond in de Antwerpse districtsraad de meerderheid waarvan het zelf deel uitmaakt aan flarden geschoten. De partij kreeg de steun van sp.a, PVDA en D-SA. Twistpunt was het voorontwerp van het RUP Pelikaan. In mensentaal: de bouwplannen voor de braakliggende ‘stadskanker’ aan de Pelikaanstraat. Er vertrekt nu een negatief advies naar de stad. Sp.a zal ook in het stadscollege strijden voor een beter ontwerp.