Volledig scherm
Onder andere Sven De Ridder werkt mee aan het lied © Kristof Ghyselinck

Bekende oud-leerlingen stedelijk onderwijs maken nieuw lied voor 200ste verjaardag

Bekende oud-leerlingen van het stedelijk onderwijs zullen voor de 200ste verjaardag een nieuw lied voorstellen op het 200 Festival. Het wordt een aanstekelijk nummer waar oud-leerlingen Sven De Ridder, Clara Cleymans, Liv Van Aelst en SLM enthousiast aan meewerkten. Er wordt ook een videoclip opgenomen. 

Op het 200 Festival ook optredens van talent uit onder meer de Koninklijke Balletschool en de Academies, tentoonstellingen en workshops door verschillende scholen en opleidingen van het Stedelijk Onderwijs, eten en drinken, kinderanimatie, een jobstand en nog veel meer. In een aparte tent kan je luisteren naar boeiende sprekers: inspirerende “Tent Talks” voor het onderwijs van morgen.

Het 200 Festival mikt op 10.000 bezoekers. Met dit event zet het stedelijk onderwijs een feestelijk punt achter de viering van zijn 200-jarig bestaan en kijkt het samen met medewerkers, leerlingen en alle Antwerpenaren hoopvol naar de toekomst.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Meyrem Almaci (Groen): “Vliegschaamte is niet nodig, maar gééf mensen eindelijk alternatieven”
    PREMIUM

    Meyrem Almaci (Groen): “Vlieg­schaam­te is niet nodig, maar gééf mensen eindelijk alternatie­ven”

    Nooit stond Groen er zo goed voor. De partij surft op de klimaathype, al neemt ze ook risico’s. Zoals: de slimme kilometerheffing en het vervangen van de salariswagen door het mobiliteitsbudget. In de peilingen is Groen de tweede grootste. Voorzitster Meyrem Almaci trekt de lijst in Antwerpen. Misschien wordt ze wel minister-president. “Wie wélke ambitie heeft, laat ik aan journalisten over. Ons verhaal draait rond een menselijker, eerlijker en gezonder beleid.”