Volledig scherm
De Beerschotfans krijgen er binnenkort een extra attractie bij: in hartje stad opent binnen een maand een extra pop-upfanshop. © BELGA

Beerschot Wilrijk opent in juni fanshop in hartje stad

KFCO Beerschot Wilrijk opent vanaf zaterdag 15 juni een pop-upfanshop aan Hopland in hartje Antwerpen. De Kielse club werkt daarvoor samen met kledijsponsor Joma. Supporters kunnen er bovendien abonnementen kopen en afhalen. Binnenkort zullen ook de nieuwe clubnaam én het nieuwe logo bekend worden gemaakt. 

Beerschot heeft nog een cadeau klaarliggen voor de trouwe fans: zij krijgen in het openingsweekend van de winkel 10 procent korting. Sommige ‘official Beerschot products’ zullen in beperkte oplage aan de man en de vrouw worden gebracht, omdat er regelmatig nieuwe kleding en gadgets komen. De pop-up zal tijdens evenementen en acties een ontmoetingsplek zijn voor spelers en supporters. De winkel blijft open tot januari 2020. De fanshop in het Olympisch Stadion blijft overigens al die tijd gewoon open.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Meyrem Almaci (Groen): “Vliegschaamte is niet nodig, maar gééf mensen eindelijk alternatieven”
    PREMIUM

    Meyrem Almaci (Groen): “Vlieg­schaam­te is niet nodig, maar gééf mensen eindelijk alternatie­ven”

    Nooit stond Groen er zo goed voor. De partij surft op de klimaathype, al neemt ze ook risico’s. Zoals: de slimme kilometerheffing en het vervangen van de salariswagen door het mobiliteitsbudget. In de peilingen is Groen de tweede grootste. Voorzitster Meyrem Almaci trekt de lijst in Antwerpen. Misschien wordt ze wel minister-president. “Wie wélke ambitie heeft, laat ik aan journalisten over. Ons verhaal draait rond een menselijker, eerlijker en gezonder beleid.”