Volledig scherm
De Beerschotfans krijgen er binnenkort een extra attractie bij: in hartje stad opent binnen een maand een extra pop-upfanshop. © BELGA

Beerschot Wilrijk opent in juni fanshop in hartje stad

KFCO Beerschot Wilrijk opent vanaf zaterdag 15 juni een pop-upfanshop aan Hopland in hartje Antwerpen. De Kielse club werkt daarvoor samen met kledijsponsor Joma. Supporters kunnen er bovendien abonnementen kopen en afhalen. Binnenkort zullen ook de nieuwe clubnaam én het nieuwe logo bekend worden gemaakt. 

Beerschot heeft nog een cadeau klaarliggen voor de trouwe fans: zij krijgen in het openingsweekend van de winkel 10 procent korting. Sommige ‘official Beerschot products’ zullen in beperkte oplage aan de man en de vrouw worden gebracht, omdat er regelmatig nieuwe kleding en gadgets komen. De pop-up zal tijdens evenementen en acties een ontmoetingsplek zijn voor spelers en supporters. De winkel blijft open tot januari 2020. De fanshop in het Olympisch Stadion blijft overigens al die tijd gewoon open.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoner bezorgd om staat flatgebouw: “Vocht, ongedierte en afbrokkelend beton. We rotten hier weg”

    Bewoner bezorgd om staat flatgebouw: “Vocht, ongedierte en afbrokke­lend beton. We rotten hier weg”

    Hij is het op z’n zachtst gezegd beu, de 53-jarige Michel Roosenbroeck. “Ons flatgebouw verkommert”, zegt Michel. “Beton brokkelt af en balkons kreunen onder het vocht. De muizen hebben de veertiende etage bereikt. De eigenaar ligt er niet wakker van.” Die eigenaar, de nv E.G.L.I. ontkent de problemen. “Sommige bewoners moeten zelf verantwoordelijkheid nemen”, klinkt het daar.
  2. Arts en politicus Dirk Van Duppen, getroffen door pancreaskanker, krijgt warm eerbetoon op ManiFiesta

    Arts en politicus Dirk Van Duppen, getroffen door pancreas­kan­ker, krijgt warm eerbetoon op ManiFiesta

    Tien dagen geleden maakte de Deurnese arts en PVDA-politicus Dirk Van Duppen (63) bekend dat hij aan een ongeneeslijke pancreaskanker lijdt. Er rest hem enkel palliatieve chemo. Zondag vond hij nog de kracht om het debat ‘Samenleven doe je niet alleen’ in te leiden op de tiende ManiFiesta, het jaarlijks ‘Festival van de solidariteit’ in Bredene. Het publiek reageerde ontroerd.