Tomas Muyldermans (20) overwon een zeldzame vorm van leukemie en is intussen kapitein van de U21 van Beerschot.
Volledig scherm
PREMIUM
Tomas Muyldermans (20) overwon een zeldzame vorm van leukemie en is intussen kapitein van de U21 van Beerschot. © Tessa Kraan

Beerschot-jeugdspeler Tomas (20) overwon leukemie en is nu kapitein van zijn ploeg: “De club is me steeds blijven steunen doorheen de zware strijd”

ANTWERPEN/RIJMENAMBeerschot-jeugdspelers Tomas Muyldermans (20) en Willem-Jan Van Moerzeke (18) kregen de eer om de aftrap van de eerste ploeg te geven in de wedstrijd tegen K.V. Mechelen. Willem-Jan vecht nog steeds tegen een zeldzame vorm van leukemie, Tomas overwon de ziekte. “Een mooi gebaar van de club, nog maar eens het bewijs dat Beerschot een familieclub is die om zijn spelers geeft.”

 1. 'Skinny Chef' Alexander (30) ging met zijn foodtruck van een volgeboekte agenda op 24 uur tijd naar niets: “Een mooie zomer gehad, maar intussen weer 10.000 euro misgelopen”
  Antwerpen

  'Skinny Chef' Alexander (30) ging met zijn foodtruck van een volgeboek­te agenda op 24 uur tijd naar niets: “Een mooie zomer gehad, maar intussen weer 10.000 euro misgelopen”

  De eeuwige optimist Alexander Forton (30) begon in april met veel moed aan zijn nieuw avontuur. De ‘Skinny Chef’ uit Antwerpen verschafte met zijn foodtruck heel de zomer lang gezonde fingerfood op privéfeestjes in de buitenlucht. Na het recentste overlegcomité zag hij zijn volgeboekte agenda op 24 uur tijd echter dalen naar nul reservaties: “Daarbij worden alle kerstmarkten in Vlaanderen één voor één afgelast, en dat was al mijn plan B.”
 2. “Personeel ZNA verdient echt wel dat extraatje”: vakbond ACV blijft bij stad aandringen op beloning bovenop federale consumptiecheques
  Antwerpen

  “Personeel ZNA verdient echt wel dat extraatje”: vakbond ACV blijft bij stad aandringen op beloning bovenop federale consumptie­che­ques

  Christelijke vakbond ACV gaat voor het personeel van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) blijven aandringen op een extra beloning. Voormalig schepen Fons Duchateau had deze belofte na de eerste coronagolf gedaan, maar de stad loste die nooit in. Daar wijst men op een fiscale onverenigbaarheid van verschillende premies van diverse overheden.