bearcat antwerpen
Volledig scherm
bearcat antwerpen © Politie Antwerpen

Bearcat rukt uit voor verdachte man in joodse wijk

De buurt rond de Lange Kievitstraat met de Pelikaanstraat is maandagmiddag een tijdje afgesloten geweest voor een tussenkomst van de politie. Een buurtbewoner had een verdachte man opgemerkt die mogelijk gewapend was. De man werd gezien achter het raam van een appartement in de Lange Kievitstraat, in de joodse wijk aan het Centraal Station. 

 1. De familie Eyckerman verkoopt al 100 jaar bouw- en meubelbeslag: “Ons unieke interieur lokt geregeld nieuwsgierigen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  De familie Eyckerman verkoopt al 100 jaar bouw- en meubelbe­slag: “Ons unieke interieur lokt geregeld nieuwsgie­ri­gen”

  Wie door de Antwerpse binnenstad kuiert, treft hier en daar nog enkele authentieke, karaktervolle winkelpanden aan. Jammer genoeg verdwijnen ze steeds meer uit het straatbeeld om plaats te maken voor grotere ketens. Gelukkig wisten een aantal vaste waarden de tand des tijds te doorstaan. In deze reeks brengen we een nostalgische toer achter de schermen van deze overgebleven parels. Na een bezoek aan ’t Pantoffeltje, ganterie Boon en bakkerij Goossens, gaan we langs bij In’t Zonneke aan de Sint-Jorispoort.
 2. Interieuraccessoires, hip meubilair en lekker eten: Christophe en David openen conceptstore op de Graanmarkt
  Antwerpen

  Interieur­ac­ces­soi­res, hip meubilair en lekker eten: Christophe en David openen conceptsto­re op de Graanmarkt

  In het monumentale bankgebouw op de Graanmarkt huist sinds twee weken de indrukwekkende conceptstore van ondernemers Christophe Verbeke en David Keersmaekers. Interieuraccessoires, office stationary en meubels zijn Christophes dada in zijn derde Piet Moodshop, die naadloos overloopt in het foodsharing-concept Grandeux van David. “We streven naar een totaalbeleving waarbij al je zintuigen geprikkeld worden.”