De top van de Baskische politie was dinsdag te gast in Antwerpen om samen met de korpsleiding het samenwerkingsakkoord van 2017 te evalueren.
Volledig scherm
De top van de Baskische politie was dinsdag te gast in Antwerpen om samen met de korpsleiding het samenwerkingsakkoord van 2017 te evalueren. © Politie Antwerpen

Baskische politietop op bezoek bij Antwerpse collega’s

De top van de Baskische politie was dinsdag te gast in Antwerpen om samen met de korpsleiding het samenwerkingsakkoord van 2017 te evalueren. “Hun directeur vindt ons korps uiterst professioneel.”

0 reacties

  1. Drie Antwerpse taxibedrijven slaan handen in elkaar met één boekingsapp: “Als je rit bestelt, weet je meteen hoeveel je betaalt”
    PREMIUM
    Antwerpen/Brasschaat

    Drie Antwerpse taxibedrij­ven slaan handen in elkaar met één boekings­app: “Als je rit bestelt, weet je meteen hoeveel je betaalt”

    Een revolutie in de Antwerpse taxiwereld: DTM Taxi (Deurne) en VHF Taxi (Brasschaat) gaan samenwerken met het digitale taxiplatform BEEP voor zelfstandige chauffeurs. Vanaf 1 juni lanceren de drie bedrijven de app BEEP+. “Over een groter gebied zullen we klanten sneller kunnen bedienen”, zegt Steve Van Avermaet, vandaag zaakvoerder van DTM. “Niemand verliest zijn job.”