Lorenzo & Ayse openen binnenkort een pop-up in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lorenzo & Ayse openen binnenkort een pop-up in Antwerpen. © Dpg media

Ayse en Lorenzo van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ starten pop-up in Antwerpen: “Turkse streetfood opkrikken tot chic gerecht”

AntwerpenAyse Korkmaz (31) en Lorenzo Blom (31), de winnaars van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ op VTM, openen binnenkort een pop-uprestaurant in Antwerpen. In de Kronenburgstraat, op het Zuid, starten ze met Bar Nazar, een Turks ‘fine dining’ concept. Je zal er kunnen lunchen en dineren van juli tot september. “We zijn heel graag in Antwerpen, en we denken dat de Antwerpenaar open zal staan voor ons concept”, aldus het koppel.

 1. Stad start na de zomer in Berchem met proefproject selfloketten: “Dienstverlening op maat van de klant en niet andersom”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/BERCHEM

  Stad start na de zomer in Berchem met proefpro­ject selfloket­ten: “Dienstver­le­ning op maat van de klant en niet andersom”

  Het stadsbestuur gaat verder in de digitalisering van zijn loketwerking. In Berchem start in september een proefproject met zeven zogenoemde ‘selfloketten’ op publieke plaatsen zoals bibliotheken en dienstencentra. Voor persoonlijk contact kunnen burgers nog terecht in het huidige districtshuis, het nieuwe districtshuis Harmonie in Antwerpen en het Gitschotelhof over de grens met Borgerhout. “We gaan voor het ultieme gebruiksgemak van onze inwoners.”
 2. Antwerpen blaast 800 kaarsen uit met nieuwe stadstour: “’t Steen is het beginpunt van de stad zoals we ze nu kennen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpen blaast 800 kaarsen uit met nieuwe stadstour: “’t Steen is het beginpunt van de stad zoals we ze nu kennen”

  “Hoe begin je aan 800 jaar geschiedenis van een stad te vertellen?”, vraagt Sonja Mollet zich af. In teken van de 800ste verjaardag van Antwerpen, neemt de officiële stadsgids je vanaf vandaag mee op een twee-uur durend parcours door de stad. Een feestjaar om te ontdekken waarom Antwerpenaren eigenlijk ‘dikke nekken’ zijn en hoe het elitaire bestuur van de stad evolueerde naar een democratie.