Foto van de Antwerpse ring ter illustratie.
Volledig scherm
Foto van de Antwerpse ring ter illustratie. © photo_news

AWV waarschuwt: “Vermijd de Antwerpse ring tijdens de herfstvakantie”

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) waarschuwt voor mogelijk zware verkeershinder tijdens de herfstvakantie op de Antwerpse ring en omgeving. Er wordt zes dagen en zeven nachten lang (van zaterdagavond 26 oktober tot zaterdagochtend 2 november) ter hoogte van Deurne gewerkt.

0 reacties

 1. Actievoerders troepen samen op Operaplein voor solidariteitsactie: “Verdomme moedig van die hongerstakers”
  Antwerpen

  Actievoer­ders troepen samen op Operaplein voor solidari­teits­ac­tie: “Verdomme moedig van die hongersta­kers”

  “Sammy Mahdi, uw hond laat ons koud. Mensen zonder papieren laten sterven is fout!” Deze zin weerklonk ettelijke keren door een micro op het Operaplein vandaag. Daar hielden enkele actievoerders en linkse bewegingen een solidariteitsactie voor de meer dan 400 sans-papiers die zestig dagen geleden in hongerstaking gingen in Brussel. Staatssecretaris Mahdi (CD&V) en het migratiebeleid bleken het middelpunt van kritiek. Om 15 uur kwam dan het nieuws dat de hongerstakers hun actie hebben stopgezet.
 2. Sociale mix in scholen niet meer opgelegd: “Ik kan me niet voorstellen dat we gelijkekansenbeleid in Antwerpen niet zouden voortzetten”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Sociale mix in scholen niet meer opgelegd: “Ik kan me niet voorstel­len dat we gelijkekan­sen­be­leid in Antwerpen niet zouden voortzet­ten”

  Het Antwerpse onderwijsveld neemt de tijd voor een debat over de sociale mix in basis- en secundaire scholen. Met een akkoord over het inschrijvingsdecreet legt de Vlaamse regering vanaf het schooljaar 2023-24 die mix mét voldoende plaats voor kwetsbare leerlingen niet meer aan de scholen op. “Ik kan me niet voorstellen dat we ons gelijkekansenbeleid niet zouden voortzetten”, zegt Danielle Van Ast, directeur GO! Scholengroep Antwerpen.