Stefan Aerts met zijn beenprothese.
Volledig scherm
Stefan Aerts met zijn beenprothese. © rv

“Autodieven, geef me mijn been terug”: kankerpatiënt Stefan (58) is in één klap wagen én beenprothese kwijt

In de nacht van maandag op dinsdag werd de wagen van Stefan Aerts (58) aan de Ledeganckkaai in Antwerpen gestolen. Door de diefstal is hij niet alleen een auto maar ook zijn beenprothese op maat kwijt. “Het duurt weken tot maanden om een nieuwe beenprothese te laten maken, daarom wil ik een oproep doen aan de dieven om de zak met de prothese ergens achter te laten.”

  1. Facelifts en neuscorrecties alsmaar populairder in het AZ Monica: “Niet per se noodzakelijk, maar verbeteren wel de levenskwaliteit”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Facelifts en neuscorrec­ties alsmaar populair­der in het AZ Monica: “Niet per se noodzake­lijk, maar verbeteren wel de levenskwa­li­teit”

    Dat we onszelf het afgelopen jaar een pak meer door de camera zagen, viel ook de dokters van het AZ Monica op. De afdeling Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) van het ziekenhuis viert dit jaar haar veertigste verjaardag. Om dat te vieren, krijgt de afdeling vier nieuwe operatiezalen van de gloednieuwe ziekenhuisvleugel cadeau: “De laatste twee jaar kende het aantal facelifts een exponentiële groei.”