Volledig scherm
Politie Antwerpen - Illustratiebeeld - Stock © Jan Aelberts

Auto in brand gestoken na vermoedelijke familieruzie in Borgerhout

De brandweer werd vannacht rond half drie opgeroepen voor een brandende auto in de Godtsstraat in Borgerhout.

Het vuur werd geblust, maar het voertuig geraakte zwaar beschadigd. Er loopt momenteel een onderzoek naar de reden van de brandstichting. De politie gaat eerder uit van een familieruzie dan van een drugsactiviteit.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Fotograaf Stephan Vanfleteren neemt FOMU over met eerste overzichtstentoonstelling: "Acht maanden in kelder geleefd om foto's te selecteren"
    PREMIUM

    Fotograaf Stephan Vanflete­ren neemt FOMU over met eerste overzichts­ten­toon­stel­ling: "Acht maanden in kelder geleefd om foto's te selecteren"

    De Belgische fotograaf Stephan Vanfleteren (50) pakt vanaf volgende week uit met zijn eerste overzichtstentoonstelling 'Present'. Hij neemt daarvoor het hele Fotomuseum in. Nog nooit eerder werd het hele museum ingenomen door één fotograaf. Naast Vanfleterens bekende werken zal je er ook pareltjes zien die hij terugvond in zijn allereerste fotomappen. "Alsof ik naar mijn eigen leven terugkijk", zegt hij. "Ik vertoefde 8 maanden in mijn kelder om deze selectie te maken. Dit is heel spannend want als er nu geen volk op af komt is dat zonde van al die tijd", lacht hij.