De auto belandde tegen de vangrail.
Volledig scherm
De auto belandde tegen de vangrail. © De Roeck

Auto eindigt in vangrail na tik op E19: bestuurster zwaargewond afgevoerd

Op de E19 in Kontich is een bestuurster met haar auto tegen de vangrail beland. Ze werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Mondmaskermachine of circulair schoonmaakproduct: stad Antwerpen maakt 1 miljoen euro vrij voor bedrijven met innovatieve oplossingen

  Mondmasker­ma­chi­ne of circulair schoonmaak­pro­duct: stad Antwerpen maakt 1 miljoen euro vrij voor bedrijven met innovatie­ve oplossin­gen

  Zeven bedrijven krijgen samen één miljoen euro van de stad om een innovatief voorstel verder uit te werken of te verwezenlijken. De stad selecteerde de zeven inzendingen na een oproep naar oplossingen om de economie toekomstbestendig te maken. “De Antwerpse metropool moet een trekkersrol spelen op het vlak van digitale innovatie”, aldus schepen voor Economie, Innovatie en Digitalisering Claude Marinower.
 1. Antwerpse studenten vieren start academiejaar online met Students On Stage: “Studentenleven zal coronaproof doorgaan”

  Antwerpse studenten vieren start academie­jaar online met Students On Stage: “Studenten­le­ven zal corona­proof door­gaan”

  Ook dit jaar wordt het academiejaar in Antwerpen traditiegetrouw ingezet met het studentenfestival Students On Stage. Wegens de coronacrisis besloot Unifac, de overkoepelende studentenvereniging, om het evenement via een livestream te laten doorgaan. Daarnaast wordt vandaag het VUAS-platform gelanceerd als nieuwe plek om het studentenleven virtueel levendig te houden.
 2. Het Bos viert doorstart met vijftig kunstenaars in uniek boek en nieuwe audiovisuele concertreeks: “Een superstraf najaar”

  Het Bos viert doorstart met vijftig kunste­naars in uniek boek en nieuwe audiovisue­le concert­reeks: “Een superstraf najaar”

  De hippe cultuurtempel Het Bos heeft de deuren weer geopend. Donderdagavond werd de doorstart in Het Bos gevierd met de lancering van het boek RISOTTO, waaraan vijftig kunstenaars meewerkten en vanaf volgende week start concertreeks Bosbubbles, waarbij muzikanten en kunstenaars samen voor een audiovisueel spektakel zorgen. “Na de bittere pil gaan we er weer met volle moed tegenaan.”
 3. “Probeer maar eens nieuwe mensen te leren kennen als er vijf stoelen tussen zitten”: Marion (18) startte vandaag haar studie aan de UAntwerpen
  PREMIUM

  “Probeer maar eens nieuwe mensen te leren kennen als er vijf stoelen tussen zitten”: Marion (18) startte vandaag haar studie aan de UAntwerpen

  Die onvergetelijke eerste dag aan de hogeschool of universiteit is voor de starters van dit jaar misschien nóg memorabeler. Door de coronacrisis ziet het begin van het academiejaar er namelijk heel wat anders uit dan normaal. Vraag maar aan Marion Ceysens (18), die vandaag aan haar studie Rechten aan de UAntwerpen begon. “Het was geen verschrikkelijke dag, maar het gebrek aan sociaal contact is jammer.”