BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ASSISEN. Volgens Vermassen zijn vader en zoon schuldig aan moord: “Terwijl Mehmet herlaadde, sloeg Nihat de jongens met een ijzeren staaf”

AntwerpenVolgens Jef Vermassen kan er voor de gruweldaden van Mehmet en Nihat Yavuz geen sprake zijn van uitlokking. Toen vader Mehmet drie jaar geleden Emre Sögütlü doodschoot, handelde hij niet in verhouding met het feit dat Emre enkele ramen kapot had geslagen. Sterker nog: toen hij op Fatih D. schoot, die enkel wilde helpen, zou dat ook gezien kunnen worden als poging tot moord. “Als je bewust op het dijbeen schiet, waar een vitale slagader doorloopt, kun je volgens mij aannemen dat er een intentie om te doden was.”

  1. “Toen ik in de put zat, heeft zij m’n leven gered”: massa fans blijft toestromen uren vóór concert Billie Eilish in het Sportpaleis
    Antwerpen

    “Toen ik in de put zat, heeft zij m’n leven gered”: massa fans blijft toestromen uren vóór concert Billie Eilish in het Sportpa­leis

    Het is bijna zover: om 18.30 uur gaan de deuren van het Sportpaleis open voor de duizenden wachtende fans van Billie Eilish. Al sinds gisterenochtend 9 uur staan mensen van over de hele wereld in de rij, en ook vandaag stroomt de mensenmassa druppelsgewijs toe. Wij gingen nog eens langs en ontdekten de magie van de Amerikaanse electropopsensatie.