BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ASSISEN. Twee jaar cel voor Bryan Reyes del Rosario: “Voor de familie en kinderen van Joël Ozuna zal dit moeilijk te begrijpen zijn”

AntwerpenMet slechts een uurtje overleggen was de jury vrijdagochtend al klaar. De maximumstraf die ze Bryan Reyes del Rosario konden opleggen onder de voorwaarden van zijn veroordeling van gisteren, was twee jaar cel. Die gaven ze hem dan ook. Daarmee komt een eind aan een enerzijds banaal, maar anderzijds juridisch interessant proces. Ondanks zijn veroordeling zal del Rosario de gevangenis snel mogen verlaten.

 1. Twee minderjarige verdachten van phishing opgepakt tijdens routinecontrole in Merksem
  Merksem

  Twee minderjari­ge verdachten van phishing opgepakt tijdens routinecon­tro­le in Merksem

  De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend in Merksem twee minderjarigen onderschept die zich verdacht gedroegen. Dat gebeurde tijdens een politieactie tegen woninginbraken. Toen de jongens gecontroleerd werden, bleek door de inhoud van hun telefoons dat ze zich bezighielden met phishingpraktijken. Vooral via tweedehandswebsites probeerden ze mensen betalingen te laten doen en zo op te lichten.
 2. Muziekinstrumenten van failliet bedrijf Keymusic gaan onder de hamer: “We starten met korting van 90%”
  Stabroek/Antwerpen/Temse/Gent/Brussel

  Muziekin­stru­men­ten van failliet bedrijf Keymusic gaan onder de hamer: “We starten met korting van 90%”

  Einde september 2022 ging Keymusic, een van de grootste muziekwinkelketens in de Benelux, voor de tweede keer failliet. De zoektocht naar een overnemer van de Belgische filialen was vruchteloos. De overige honderden muziekinstrumenten en toebehoren worden per opbod verkocht. Sinds dinsdag kan je bieden via het online veilinghuis HammerTime uit Hoevenen (Stabroek).