Felix Rabou
Volledig scherm
PREMIUM
© Felix Rabou

ASSISEN. Parket vordert maximumstraffen: levenslang voor Mehmet Yavuz en twee jaar cel met boete voor Nihat. “Levenslang betekent voor mijn cliënt sterven in de cel.”

AntwerpenHet Openbaar Ministerie heeft de maximumstraf gevorderd voor zowel Mehmet als Nihat Yavuz. Concreet wil dat zeggen dat die eerste een levenslange gevangenisstraf riskeert voor onder meer moord en poging tot moord en de tweede slechts twee jaar cel en een boete. Nihat is tenslotte enkel schuldig aan poging doodslag als mededader, en zijn daden werden volgens de jury uitgelokt. In een laatste pleidooi vroeg de verdediging de jury nog om rekening te houden met verzachtende omstandigheden. “Laat voor hem alstublieft een lichtje branden aan het einde van de tunnel.”

  1. Van een gepersonaliseerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de regio Antwerpen
    PREMIUM
    Regio Antwerpen

    Van een gepersona­li­seerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de regio Antwerpen

    Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van een gepersonaliseerd theepakket uit Antwerpen tot een heerlijke brunch in Kontich: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.