beschuldigde Miquel Bouterse.
Volledig scherm
beschuldigde Miquel Bouterse. © BELGA

ASSISEN. Kempense drugsdealers staan met mond vol tanden op proces van doodgeschoten kameraad

Antwerpen/GrobbendonkTwee dealers die samen met de doodgeschoten Ronalds Brakmanis een goed draaiende drugshandel in de Kempen runden, hebben een slechte beurt gemaakt op het assisenproces. Van de ripdeal waarbij hun maat Brakmanis werd doodgeschoten, herinneren zij zich amper iets. Hoeveel cocaïne was er besteld? Was er geld? Wie reed met wie weg? Het was allemaal te lang geleden om het zich te herinneren.

 1. “Leg ook Scheldeveer in ter hoogte van Kennedytunnel”: PVDA betoogt met rubberbootje en duikerspakken voor betere oeververbinding
  Antwerpen

  “Leg ook Schelde­veer in ter hoogte van Kennedytun­nel”: PVDA betoogt met rubberboot­je en duikerspak­ken voor betere oeverver­bin­ding

  Jos D’Haese, Vlaams parlementslid voor PVDA, vraagt Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) om een overzet ter hoogte van de Kennedytunnel. De partij gaf donderdag een petitie met 1.250 handtekeningen af bij de minister in Brussel. Boodschap: zo snel mogelijk een betere, betrouwbare verbinding tussen de beide Scheldeoevers in Antwerpen.
 2. Jaarboek Armoede (UAntwerpen): “Ondanks alle beleid blijft armoederisico in België stabiel”
  Antwerpen

  Jaarboek Armoede (UAntwerpen): “Ondanks alle beleid blijft armoederi­si­co in België stabiel”

  Ondanks alle beleidsmaatregelen voor armoedebestrijding die in ons land de voorbije decennia zijn genomen, blijft het armoederisico nagenoeg stabiel in economisch goede én slechte tijden. Dat blijkt uit het Jaarboek Armoede en Sociale Uitsluiting van de aan de Universiteit Antwerpen verbonden Universitaire Stichting voor Armoedebestrijding. Er is wel beweging binnen subgroepen van de bevolking: voor 65-plussers daalde het risico om in armoede te belanden, voor kinderen en mensen van actieve leeftijd steeg het.