beschuldigde Miquel Bouterse.
Volledig scherm
beschuldigde Miquel Bouterse. © BELGA

ASSISEN. Kempense drugsdealers staan met mond vol tanden op proces van doodgeschoten kameraad

Antwerpen/GrobbendonkTwee dealers die samen met de doodgeschoten Ronalds Brakmanis een goed draaiende drugshandel in de Kempen runden, hebben een slechte beurt gemaakt op het assisenproces. Van de ripdeal waarbij hun maat Brakmanis werd doodgeschoten, herinneren zij zich amper iets. Hoeveel cocaïne was er besteld? Was er geld? Wie reed met wie weg? Het was allemaal te lang geleden om het zich te herinneren.

  1. Antwerpse Dirk (64) steunt vrouwenteam tijdens Scheldecross: “We willen ongelijkheid in veldrijden wegwerken, ook al is er nog een lange weg te gaan”
    ANTWERPEN

    Antwerpse Dirk (64) steunt vrouwen­team tijdens Schelde­cross: “We willen ongelijk­heid in veldrijden wegwerken, ook al is er nog een lange weg te gaan”

    Gendergelijkheid. Dat is waar Dirk Verbeeck (64) voor strijdt met zijn bedrijf Bonache. De prijs voor gendergelijkwaardigheid die Bonache dit jaar kreeg, weerspiegelt zich ook in het vrouwenwielerteam De Ceuster Bonache Cycling Team, dat zondag prominent aanwezig is op de Antwerpse Scheldecross. “Mannen en vrouwen zijn niet gelijk in veldrijden, kijk naar startgelden, vergoedingen en prijzengelden.”