De fabriek Atlas Copco blijft bereikbaar voor wie daar moet zijn, maar op de Atomiumlaan is er de hele week hinder door asfalteringswerken.
Volledig scherm
De fabriek Atlas Copco blijft bereikbaar voor wie daar moet zijn, maar op de Atomiumlaan is er de hele week hinder door asfalteringswerken. © Klaas De Scheirder

Asfaltwerken aan Atomiumlaan (bij Atlas Copco) veroorzaken hele week hinder

Een aannemer vernieuwt deze week het asfalt en de greppels in de Atomiumlaan in Wilrijk, waar Atlas Copco is gevestigd. Dat veroorzaakt flink wat hinder voor alle gemotoriseerd verkeer. 

 1. Alessandra (28) over de helse laatste maanden van haar vader in Antwerps rusthuis: “Ze logen zelfs over zijn gebroken heup”
  PREMIUM

  Alessandra (28) over de helse laatste maanden van haar vader in Antwerps rusthuis: “Ze logen zelfs over zijn gebroken heup”

  Alessandra Ruyten (28) verliest in april haar 73-jarige vader aan corona, na een lijdensweg in een Antwerps woonzorgcentrum. Drie maanden later wil ze haar verhaal met de wereld delen. “Ik zwijg niet langer na de gruwelijke getuigenissen over de crisis in de rusthuizen. Al is het maar om te beletten dat andere mensen hetzelfde overkomt als mijn lieve, fiere papa. Ik heb ook een klacht ingediend bij de Woonzorglijn.”
 2. Sergio Herman stelt nieuwste restaurant voor: “Le Pristine is precies wat Antwerpen nodig had”
  PREMIUM

  Sergio Herman stelt nieuwste restaurant voor: “Le Pristine is precies wat Antwerpen nodig had”

  Food, fashion, design, art en music: dat zijn de vijf pijlers waarop Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, gebaseerd is. Met twee topchefs, één uit Oud Sluis en de ander uit Pure C, een samenwerking met high-endkledingzaak Verso, een interieur van Space Copenhagen en kunstwerken in elke hoek van het restaurant, maakt Le Pristine die kernwoorden ook waar. Het restaurant opent de deuren op 14 juli, vandaag mocht de pers al eens een kijkje komen nemen. “Een dergelijk ‘fine casual dining’-concept is precies wat Antwerpen nodig had”, zegt Herman.