Logopediste Sara Torfs met haar gezelschapsspel Letterlaan.
Volledig scherm
Logopediste Sara Torfs met haar gezelschapsspel Letterlaan. © Lieselot Engelen

Antwerpse logopediste ontwerpt een ‘leren lezen’ spel: “Met Letterlaan wil ik helpen met het wegwerken van de leerachterstand”

AntwerpenLogopediste Sara Torfs heeft een gezelschapsspel ontworpen waarmee kinderen het alfabet kunnen oefenen op een actieve en inclusieve manier. Torfs putte hiervoor inspiratie uit haar ervaring als logopediste, het revalidatieproces van haar vader en de onvoorwaardelijke steun van haar moeder. 

  1. ASSISEN. “Losbol die zich tegen vrouwen agressief gedroeg”: proces tegen spoorloze Syriëstrijder Hicham Chaib van start
    PREMIUM
    Antwerpen/Deurne

    ASSISEN. “Losbol die zich tegen vrouwen agressief gedroeg”: proces tegen spoorloze Syriëstrij­der Hicham Chaib van start

    Op de eerste dag van het proces tegen Syriëstrijder en voormalig Sharia4Belgium-kopstuk Hicham Chaib moest de jury al meteen flink schrikken. Ze kreeg een video te zien waarin Chaib in Syrië 5 jaar geleden een gevangene executeerde. Wie het slachtoffer is, werd ondanks hulp van internationale organisaties nooit opgehelderd. Zijn familie komt pas morgen getuigen, maar de speurders deden alvast uitgebreid verslag van hun onderzoek.