In de nacht van zaterdag op zondag kwam de 21-jarige Damian om het leven toen hij zich wou verstoppen voor de politie op een lockdownfeestje. Hij maakte een fatale val uit het raam.
Volledig scherm
PREMIUM
In de nacht van zaterdag op zondag kwam de 21-jarige Damian om het leven toen hij zich wou verstoppen voor de politie op een lockdownfeestje. Hij maakte een fatale val uit het raam. © Marc De Roeck

Antwerpse hotelsector roept op alert te blijven na dodelijke afloop lockdownfeestje: “Geen kredietkaart? Geen kamer!”

AntwerpenDe Antwerpse hotelsector roept alle leden op om alert te blijven voor mogelijke lockdownfeestjes, na de tragische dood van een 20-jarige in hotel Ibis. “Bij lastminuteboekingen en de vraag om een kamer cash te betalen, kijk je beter uit”, zegt Filip Goorden, vicevoorzitter van de Antwerp Hotel Association (AHA).

 1. Gezonde bistro Murni opent op twee nieuwe locaties in de stad
  Antwerpen

  Gezonde bistro Murni opent op twee nieuwe locaties in de stad

  Murni Wilrijk, Murni Grote Markt, Murni Zuid en Murni Graanmarkt: vanaf eind mei telt de bistro, waar gezonde gerechten centraal staan, vier filialen. Het restaurant opende dit weekend op een nieuwe locatie op het Antwerpse Zuid en zal eind mei op de Graanmarkt in het stadscentrum neerstrijken. Het concept van Murni blijft ongewijzigd: je vindt er een gevarieerde en gezonde kaart waar groenten centraal staan, met een Israëlische toets.
 1. Strijenham: paradijselijke natuur, maar het mist een frituur
  Play

  Strijenham: paradijse­lij­ke natuur, maar het mist een frituur

 2. Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af
  Play

  Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af