Antwerpse danseressen Annelien Couck (23), Julie Jottay (22), Josephine Nobel (20) en Lynn Boden (28) schitteren in de nieuwe videoclip '18 jaar' van Willy Sommers.
Volledig scherm
Antwerpse danseressen Annelien Couck (23), Julie Jottay (22), Josephine Nobel (20) en Lynn Boden (28) schitteren in de nieuwe videoclip '18 jaar' van Willy Sommers. © Tessa Kraan

Antwerpse dansgroep schittert in nieuwe videoclip ‘18 jaar’ van Willy Sommers (69): “Een lieve, warme man”

Antwerpen/MerksemAls hij op het podium staat, voelt Willy Sommers (69) zich opnieuw die achttienjarige knaap aan de wieg van zijn carrière. Dat gevoel bezingt hij in zijn nieuwe single ‘18 jaar’. In de bijhorende videoclip, die vandaag opgenomen werd in een studio in de Antwerpse Seefhoek-wijk, schitteren vier danseressen van de Merksemse dansgroep Dancepoint: “We waren nerveus, maar hij stelde ons de hele tijd gerust.” 

 1. Doe je aan Dry January of Tournée Minérale? Bartender Didier van cocktailbar Dogma deelt zijn favoriete alcoholvrije cocktail
  Martini

  Doe je aan Dry January of Tournée Minérale? Bartender Didier van cocktail­bar Dogma deelt zijn favoriete alcohol­vrije cocktail

  Achter de bar van zijn internationaal gerenommeerde cocktailbar Dogma schudt Antwerpenaar Didier Van den Broeck al meer dan 8 jaar de coolste creaties uit z’n cocktailshaker. De voorbije maanden zag hij het succes van mindful aperitieven toenemen: klinken met een drankje, maar dan zonder alcohol. Met Martini Vibrante, de nieuwste alcoholvrije variant in het Martini-assortiment, maakt hij een ‘Mindful Marti’. “Met een smaakvol alcoholvrij alternatief brengen we die crazy roaring twenties van vorig jaar in balans.”
 2. Ontsporende energieprijzen worden taaie brok voor Antwerps OCMW: “We gaan huurders met problemen helpen, maar huisbazen moeten ook investeren in energiezuinige woningen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Ontsporen­de energie­prij­zen worden taaie brok voor Antwerps OCMW: “We gaan huurders met problemen helpen, maar huisbazen moeten ook investeren in energiezui­ni­ge woningen”

  Dat de werkloosheid vorig jaar stevig is gedaald, weerspiegelt zich ook in het aantal mensen dat in Antwerpen een leefloon trekt. Eind 2021 waren dat er 7.366, een jaar eerder nog 8.002. Intussen ziet schepen Tom Meeuws (Vooruit) wel de eerste signalen van de ontsporende energieprijzen. “Mensen met een budgetmeter komen hun kaart sneller in de maand bijladen.”