Koen Kennis, Peter Decuypere, Tom Diels en Joachim Marynen.
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Kennis, Peter Decuypere, Tom Diels en Joachim Marynen. © Klaas De Scheirder

Antwerps nachtleven gaat in debat met schepen Koen Kennis (N-VA): “Eerst werden we weggepest uit het Statiekwartier, dan uit het Zuid, en nu van het Eilandje”

“Kan een bruisend nachtleven hand in hand gaan met een leefbare stad?” Schepen voor Middenstand Koen Kennis (N-VA), docent eventmanagement en oprichter van I Love Techno, Peter Decuypere, Joachim Marynen van Ampere en Tom Diels van onder andere De Shop en Club Vaag gingen woensdagavond in debat over de problemen van het Antwerpse nachtleven. “De creativiteit wordt geremd door regelgeving en nieuwe initiatieven worden snel afgestraft.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”