Kaboosh
Volledig scherm
Kaboosh © Kaboosh

Antwerps modelabel Kaboosh wil komaf maken met onethische mode-industrie: “Koop onze kleding niet tenzij je er verliefd op wordt!”

Op 2 november werd in Café Capital het nieuwe Antwerpse modelabel Kaboosh gelanceerd. Gezicht achter het eigentijdse streetwear-label is Talha Masood, een Antwerpse Indiër die komaf wil maken met de onethische kant van de mode-industrie, door duurzame stoffen en transparantie voorop te zetten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”