Stig en Marie gaan samen op pad om mooie initiatieven op beeld te vast te leggen
Volledig scherm
Stig en Marie gaan samen op pad om mooie initiatieven op beeld te vast te leggen © rv

Antwerps koppel brengt warme initiatieven mooi in beeld met behulp van hun camera: “We hopen beetje verlichting en blijdschap te brengen”

In uitzonderlijke tijden komen creatieve geesten met prachtige ideeën aandrijven. Filmkoppel Marie en Stig uit Antwerpen trekt erop uit om hun muzikale vrienden op een positieve manier in beeld te brengen, helemaal volgens de coronamaatregelen. Bekijk de filmpjes onderaan het artikel.

 1. Zo VeloVeilig is Antwerpen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Antwerpen

  Zo VeloVeilig is Antwerpen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Antwerpen hebben 1.170 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Antwerpenaren mogen naam voor nieuw park kiezen: wordt het Scheldepark, Schipperspark of Zuidpark? Groep buurtbewoners eist behoud ‘Park Dok Zuid’
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpena­ren mogen naam voor nieuw park kiezen: wordt het Schelde­park, Schippers­park of Zuidpark? Groep buurtbewo­ners eist behoud ‘Park Dok Zuid’

  Soms heb je pech: na een zeer droge lente werd de feestelijke opening van het eerste stuk nieuwe park op de Gedempte Zuiderdokken gegeseld door regenvlagen. Het woord is nu aan de Antwerpenaar om een nieuwe naam te kiezen. Park Dok Zuid, verdedigd door buurtgroep ‘TeamZuid’, is daar niet bij. Als dat maar goed komt.