Met Kristof Gouvaerts, managing director bij BD Logistics, Sander Vandenberghe van Cargo Velo en Antwerps mobiliteitsschepen Koen Kennis.
Volledig scherm
Met Kristof Gouvaerts, managing director bij BD Logistics, Sander Vandenberghe van Cargo Velo en Antwerps mobiliteitsschepen Koen Kennis. © RV

Antwerps duurzaam logistiek project vermijdt jaarlijks 3.000 bestelwagenritten

AntwerpenIn Antwerpen hebben stadsdistributeur CityDepot en fietskoerier Cargo Velo tijdens het eerste jaar van hun samenwerking zowat 3.000 leveringsritten die normaal met bestelwagens zouden gebeuren, laten uitvoeren door cargobikes. De twee spreken van een succes en zetten hun samenwerking dan ook verder.

 1. ASSISEN. “Omgaan met vrouwen zonder als een stalker over te komen, kan hij gewoon niet”: toppleiter De Béco toont ‘kwetsbare kant’ van beklaagde
  PREMIUM
  Antwerpen

  ASSISEN. “Omgaan met vrouwen zonder als een stalker over te komen, kan hij gewoon niet”: toppleiter De Béco toont ‘kwetsbare kant’ van beklaagde

  Dat Selahaddin Tankisi schuldig is aan doodslag, lijkt een zekerheid. Die aantijging betwist hij ook niet. De enige vraag blijft, althans volgens zijn advocaat, of hij een plan had om Mehmet Özkaraman om het leven te brengen. Meester De Béco deed zijn uiterste best om donderdagmiddag de menselijke kant van zijn cliënt te tonen. Of dat hem gelukt is, zullen we vanavond horen. “Alle vernederingen uit zijn leven kwamen die zesde november weer naar boven.”
 2. Gault&Millau-restaurant geeft ‘kookshow’ tijdens culinair festival Smaakmeesters: “Mogelijk pakken we het volgend jaar nog grootser aan”
  Antwerpen

  Gault&Millau-restaurant geeft ‘kookshow’ tijdens culinair festival Smaakmees­ters: “Mogelijk pakken we het volgend jaar nog grootser aan”

  Voor gastronomisch genot moest je dit weekend in Antwerpen zijn. Over de hele stad serveerden honderd horecazaken proevertjes voor voorbijgangers en organiseerden ze workshops en blind tastings tijdens het culinaire festival Smaakmeesters. Bien Soigné, 13/20 in Gault&Millau, maakte van de gelegenheid gebruik om zijn bekende risotto in een outdoor cookingshow te demonstreren.