Brecht en Charlotte met fietsen van Erts Cycles.
Volledig scherm
Brecht en Charlotte met fietsen van Erts Cycles. © Celine Jacobs

Antwerpenaren starten duurzaam fietsmerk ‘Erts Cycles’: “Door het frame te hergebruiken verkleinen we de ecologische voetafdruk”

AntwerpenAntwerpenaren Charlotte Meys (31) en Brecht Vandevenne (29) zijn de trotse stichters van een nieuw fietsmerk. Met Erts Cycles zetten ze volop in op fietsen met een hernieuwd frame als fundament. Na een succesvolle eerste testbatch en de opening van hun eigen atelier in het Groen Kwartier, zijn ze klaar voor de officiële aftrap.

0 reacties

 1. Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditionele bieren en kies eens voor een lokale topper
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditione­le bieren en kies eens voor een lokale topper

  De namen klinken niet alleen beter, ze smaken ook gewoon geweldig goed: bieren van onze lokale brouwers. De terrassen zijn weer open dus probeer ze daar al eens te ontdekken. Of bestel ze gewoon bij de kleine brouwerijen die toch wel wat geleden hebben onder de crisis en geniet ervan tijdens een barbecue thuis. Wij selecteerden zes lokale brouwerijen en een van hun toppers. En ja, we hebben ze zelf geproefd én goed bevonden. Schol en geniet!
 2. Stad start na de zomer in Berchem met proefproject selfloketten: “Dienstverlening op maat van de klant en niet andersom”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/BERCHEM

  Stad start na de zomer in Berchem met proefpro­ject selfloket­ten: “Dienstver­le­ning op maat van de klant en niet andersom”

  Het stadsbestuur gaat verder in de digitalisering van zijn loketwerking. In Berchem start in september een proefproject met zeven zogenoemde ‘selfloketten’ op publieke plaatsen zoals bibliotheken en dienstencentra. Voor persoonlijk contact kunnen burgers nog terecht in het huidige districtshuis, het nieuwe districtshuis Harmonie in Antwerpen en het Gitschotelhof over de grens met Borgerhout. “We gaan voor het ultieme gebruiksgemak van onze inwoners.”