De eerste Belgische podcastawardshow maakt zijn intrede op 25 november 2021.
Volledig scherm
De eerste Belgische podcastawardshow maakt zijn intrede op 25 november 2021. © rv

Antwerpenaar organiseert eerste Belgian Podcast Awards

AntwerpenOp 25 november zullen de allereerste Belgian Podcast Awards worden uitgereikt. De awards zetten allerlei podcasthosts in de kijker en worden georganiseerd door Antwerpenaar Maarten Bovée, host van de podcast Cloudcity. De awardshow zal omwille van corona digitaal plaatsvinden via sociale media.

  1. Jongeman (18) in coma na zeven messteken bij ruzie om zitplaats op tram: “Hij strompelde over het perron, met de handen op zijn bloedende buik”
    Antwerpen

    Jongeman (18) in coma na zeven messteken bij ruzie om zitplaats op tram: “Hij strompelde over het perron, met de handen op zijn bloedende buik”

    Omdat hij eerst zijn plaats op de tram niet wilde afstaan, vecht Redouan El Iraki (18) nu in het Antwerpse Stuivenbergziekenhuis voor zijn leven. Een groepje jongeren viel hem zaterdagavond aan en één dader stak hem zeven keer met een machete. In Redouans rug, buik en bil, maar ook levensbelangrijke organen zoals zijn milt en lever werden geraakt. “Deze daders mogen niet ontsnappen”, zegt zijn tante Fatima, die op sociale media een oproep naar getuigen richt.