Antwerpenaar Bavo Deneckere fietste het perfecte Duvel-glas op de sportapp Strava
Volledig scherm
Antwerpenaar Bavo Deneckere fietste het perfecte Duvel-glas op de sportapp Strava © RV

Antwerpenaar fietst perfecte Duvel-glas bij elkaar en wordt beloond door brouwerij met bak van zijn lievelingsdrank

Bavo Deneckere uit Antwerpen is een fervent fietser en legde op 19 september maar liefst 277 kilometer af. Van Mechelen door en rond Brussel, langs Waterloo en Halle richting Dendermonde. Niets bijzonder zou u denken, ware het niet dat Bavo zijn fietstocht de (quasi) perfecte weergave is van een Duvel-glas. Zijn favoriete dorstlesser na een helse fietstocht.

  1. Orthodoxe joden verdacht van witwassen van miljoenen euro’s aan drugsgeld: “de politie heeft een spelletje ‘reken je rijk’ gespeeld met mijn cliënt”
    Antwerpen

    Orthodoxe joden verdacht van witwassen van miljoenen euro’s aan drugsgeld: “de politie heeft een spelletje ‘reken je rijk’ gespeeld met mijn cliënt”

    De zaak van de witwaspraktijken binnen het joods-orthodoxe milieu werd vandaag hernomen in de correctionele rechtbank. Vorige week werden al de eerste pleidooien gevoerd door de advocaten van de verdediging, waarbij duidelijk werd dat de grondigheid van het onderzoek gedurende de hele rechtszaak sterk in twijfel zou worden getrokken. In totaal verschijnen 46 verdachten voor de rechter omdat ze enkele miljoenen euro’s zouden hebben witgewassen voor Zuid-Amerikaanse drugskartels.