Begin maart 2018 viel er nog een pak sneeuw in Antwerpen. Komt het er nu ook van, maar dan op 1 april?
Volledig scherm
Begin maart 2018 viel er nog een pak sneeuw in Antwerpen. Komt het er nu ook van, maar dan op 1 april? © Klaas De Scheirder

Antwerpen is klaar om wegen veilig te houden bij laat sneeuwoffensief

AntwerpenEr komt donderdagnacht sneeuw aan. Een laagje van enkele centimeters in Antwerpen is niet uitgesloten. De strooidiensten staan paraat om uit te rijden met zout en pekel om rijwegen en fietspaden veilig te houden.

 1. Oekraïense student organiseert benefiet in Handelsbeurs
  Antwerpen

  Oekraïense student organi­seert benefiet in Handels­beurs

  Yaremma, een 24-jarige Oekraïense Belg, zit niet stil bij de situatie in zijn thuisland. De student Handelsingenieur wil op 17 juni de top van de Belgische businesswereld samenbrengen om Oekraïne te steunen, en dat op een Oekraïens getinte benefietavond in de Handelsbeurs in Antwerpen. “Het is heel zwaar om te zien wat daar gebeurt, maar dat stopt ons niet om alles uit de kast te halen om onze landgenoten zoveel mogelijk te helpen.”
 2. Bakken verontwaardiging over Panos dat brood en koffiekoeken op Meir dumpt: “Triestig nu armoede zo toeneemt”
  Antwerpen

  Bakken verontwaar­di­ging over Panos dat brood en koffiekoe­ken op Meir dumpt: “Triestig nu armoede zo toeneemt”

  Een foto van vuilnisbakken op de Meir die uitpuilen van het brood en de koffiekoeken van Panos, leidde maandag tot verontwaardiging bij bezoekers van de Facebookpagina ‘Ge zijt van Antwerpen als...’. In deze tijden van dreigende voedselschaarste en wurgende energieprijzen vlogen de verwijten in het rond. In een reactie bij Radio 2 zegt moederbedrijf La Lorraine dat het in gesprek gaat met de filiaalhouder.