Volledig scherm
Het optreden van het Antwerp Symphony Orchestra in Zevenbergen. © Laenen

Antwerp Symphony Orchestra speelt voor bewoners van dienstverleningscentrum Zevenbergen

Woensdagnamiddag speelde het Antwerp Symphony Orchestra voor de bewoners van dienstverleningscentrum Zevenbergen in Ranst.

Met het project ‘Antwerp Symphony Orchestra Mobiel’ willen ze een specifieke groep van de samenleving bereiken, namelijk diegenen die letterlijk belemmerd zijn een concert bij te wonen.

Tijdens deze jaarlijkse tournee door Vlaanderen speelde het orkest al in onder meer woonzorgcentra, ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en gevangenissen. “Omdat deze groep om uiteenlopende redenen niet naar de concertzaal kan komen, reist het orkest naar zijn publiek”, vertelt intendant Joost Maegerman.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Steeds meer werknemers komen met fiets naar Antwerpse haven: aantal op twee jaar tijd verdrievoudigd

    Steeds meer werknemers komen met fiets naar Antwerpse haven: aantal op twee jaar tijd verdrievou­digd

    Steeds meer werknemers kiezen ervoor om met de fiets naar het werk in de Antwerpse haven te komen. Dat blijkt uit een bevraging door het Havenbedrijf bij de grote industriebedrijven die samen een derde van de werknemers in de haven vertegenwoordigen. Op twee jaar tijd is het percentage fietsers gestegen van 6 naar 17 procent. Ook de Waterbus en de fietsbus tekenen mooie cijfers op.