Meer dan 600 studenten, onderzoekers en young professionals schreven zich in voor een van de programma’s van de Antwerp Summer University.
Volledig scherm
Meer dan 600 studenten, onderzoekers en young professionals schreven zich in voor een van de programma’s van de Antwerp Summer University. © UAntwerpen

Antwerp Summer University lokt recordaantal deelnemers

AntwerpenDe zomervakantie breekt aan, maar dat betekent niet dat het leven op UAntwerpen stil valt. Meer dan 600 studenten, onderzoekers en young professionals schreven zich immers in voor een van de programma’s van de Antwerp Summer University. Voor twijfelende studiekiezers is er daarnaast het ‘Keuzestress off, summervibes on’-project.

  1. “Schiet dan, schiet dan!” En even later zien omwonenden hoe man (46) uit zijn auto strompelt en neerzijgt
    PREMIUM
    Antwerpen

    “Schiet dan, schiet dan!” En even later zien omwonenden hoe man (46) uit zijn auto strompelt en neerzijgt

    De man die maandagavond overleed op het De Coninckplein is de 46-jarige Eimert Wijnerman uit Lier. Geen onbekende voor het gerecht en dat geldt ook voor de 34-jarige Kurt V., die maandagavond kort na Eimerts dood werd gearresteerd voor een schietpartij in de Bredastraat. Hoe en of de twee incidenten met elkaar verband houden, wordt nog volop onderzocht, maar bewoners van de straat op de Antwerpse Dam werpen alvast hun licht op de kwestie. “Wat doen die biljetten van 50 euro op onze binnenplaats?”