Paul en zijn echtgenote Jenny. Meer dan veertig jaar lang hielden ze het Antwerp Buffet in het (oude) Bosuilstadion open.
Volledig scherm
Paul en zijn echtgenote Jenny. Meer dan veertig jaar lang hielden ze het Antwerp Buffet in het (oude) Bosuilstadion open. © RAFC

Antwerp rouwt om verlies van clubicoon Paul Talboom (78)

AntwerpenRoyal Antwerp FC moet afscheid nemen van een van zijn trouwste medewerkers: Paul Talboom. Meer dan veertig jaar lang hield hij, samen met echtgenote Jenny Smets, het Antwerp Buffet in het (oude) Bosuilstadion open. Talboom was ook jarenlang ploegafgevaardigde van talloze RAFC-jeugdploegen. Nog tot op late leeftijd was Paul délégué van de allerjongste Reds (U7-U8).

  1. Is 20 euro nu te duur voor KMSKA? Waarom niet gratis voor 65-plussers? “Kortingstarieven voor wie het écht nodig heeft”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Is 20 euro nu te duur voor KMSKA? Waarom niet gratis voor 65-plus­sers? “Kortings­ta­rie­ven voor wie het écht nodig heeft”

    Wie dit (feest)weekend nog het vernieuwde KMSKA wil bezoeken, moet snel zijn. Zaterdag is zo goed als uitverkocht, zondag zijn er nog wel enkele tijdsslots beschikbaar. Intussen valt wat gebrom over de ticketprijs te horen. Die ligt op 20 euro, weliswaar met een resem kortingen. “Die lagere tarieven – soms gratis – zijn gericht op mensen die het écht nodig hebben, over alle leeftijden”, zegt woordvoerster Lore Jans.