Reizigers worden in het Centraal Station op gepaste wijze ontvangen.
Volledig scherm
Reizigers worden in het Centraal Station op gepaste wijze ontvangen. © Tessa Kraan

Antwerp Pride ontvangt toeristen in regenboogkleuren in Centraal-Station

ANTWERP PRIDEDe vijftiende editie van Antwerp Pride staat nu echt voor de deur. Woensdag wordt de aftrap gegeven in het openluchttheater in het Rivierenhof. Intussen worden toeristen en pendelaars door regenboogkleuren ontvangen in het Centraal Station en ziet ook de rest van de stad er kleurrijker uit dan ooit.

  1. Organisator Bart Abeel blikt vooruit op wat de meest imposante Pride óóit moet worden: “Heel de stad is Pride, niet Gay Pride, maar Antwerp Pride”
    PREMIUM
    ANTWERP PRIDE

    Organisa­tor Bart Abeel blikt vooruit op wat de meest imposante Pride óóit moet worden: “Heel de stad is Pride, niet Gay Pride, maar Antwerp Pride”

    ‘Utopia’ wordt in Antwerpen voor één week omgedoopt tot ‘Queertopia’. Of hoe de wereld er in de toekomst idealiter moet uitzien volgens de vele diverse gezichten achter Antwerp Pride. Organisator Bart Abeel blikt vooruit op wat nú al een historische editie is. “We verwachten niet dat iedereen langs de zijlijn komt applaudisseren, maar het is aan ons om iedereen te overtuigen dat we de samenleving rijker en liefdevoller willen maken.”