Anton Janssens
Volledig scherm
PREMIUM
Anton Janssens © Komono

Anton Janssens, de snowboarder die brillenbaas werd: “Het geeft een kick als Lady Gaga jouw product draagt”

Vier jaar lang reisde hij de wereld rond als een van de eerste professionele snowboarders van België, nu is Antwerpenaar Anton Janssens topman van het wereldberoemde brillen- en horlogemerk Komono. Tien jaar geleden richtte hij Komono op samen met Raf Maes, ondertussen heeft het merk al meer dan 3.000 verkooppunten verspreid over de hele wereld. “De mentaliteit van niet bang te zijn om een eigen weg te banen, heb je zowel als snowboarder als in de mode-industrie nodig.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discriminerende en ongegronde maatregelen gaat voort”

    Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discrimine­ren­de en ongegronde maatrege­len gaat voort”

    Na de zestigjarige onafhankelijkheid van Congo in perspectief te plaatsen via projecties op Antwerpse monumenten viseert de groep geëngageerde kunstenaars die zich ‘AWARE & AWAKE’ noemen zich nu op de avondklok. Gewapend met beamers en licht transformeerde het collectief vrijdagavond het MAS en later deze maand komen ook het Stad- en Provinciehuis nog aan de beurt en de Boerentoren. “Onze vrijheden worden ingeperkt en bedreigd met onrechtmatige en dubieuze wetten.”