Uit een Instagrampost van activiste Fleur Pierets blijkt dat er stickers met 'Gewoon Normaal' op ramen van huizen in Antwerpen geplakt werden.
Volledig scherm
Uit een Instagrampost van activiste Fleur Pierets blijkt dat er stickers met 'Gewoon Normaal' op ramen van huizen in Antwerpen geplakt werden. © Instagram

Anti-LGBTQ-stickers duiken op in Antwerpen, cel Diversiteit start onderzoek

AntwerpenEen streep door de regenboogvlag en de woorden ‘gewoon normaal’. Deze anti-LGBTQ-stickers doken dit weekend op in Antwerpen. De cel Diversiteit is een onderzoek gestart. Wie een sticker tegenkomt, kan dat melden aan de politie.

  1. Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween

    Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween

    De ‘engste’ nacht van het jaar komt er weer aan: op zondag 31 oktober is het Halloween. De feestdag die vooral gevierd wordt in Engelstalige landen wint bij ons steeds meer aan populariteit, met trick-or-treattochten, pompoenen voor de deur en verkleedfeestjes tot gevolg. Nog geen plannen tijdens het laatste weekend van oktober? Wij lijsten acht tips op om er een geslaagd halloweenweekend van te maken (en je kunt het laat maken, want maandag is het Allerheiligen!)