De vangst van de Brazilianen op hun weegbrug.
Volledig scherm
De vangst van de Brazilianen op hun weegbrug. © rv

Anderhalve ton cocaïne verstopt in lading kristalsuiker

De douane in de Braziliaanse haven Santos heeft opnieuw een grote lading cocaïne bestemd voor de haven van Antwerpen ontdekt. Tussen een lading kristalsuiker vond de douane een vracht van maar liefst 1,482 cocaïne. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Pieter (31) ontwerpt datingplatform gericht op kennis en slow speeddating: “De wetenschappelijk vragenlijsten zorgen voor een efficiënte match”

  Pieter (31) ontwerpt datingplat­form gericht op kennis en slow speedda­ting: “De wetenschap­pe­lijk vragenlijs­ten zorgen voor een efficiënte match”

  Pieter Uytterlinde (31) lanceert in Antwerpen het nieuwe datingconcept ‘Date A Mate’. Ingeschreven vrijgezellen worden aan elkaar gekoppeld op basis van wetenschappelijke vragenlijsten. Nadien nemen ze deel aan een datingtraject met minstens vijf sessies. “Zo leren ze elkaar tot op een dieper niveau leren kennen en baseren ze zich niet alleen op oppervlakkige kennis.”
 2. Antwerpse prof Wouter Van Dooren dient bezwaar in tegen bouw Oosterweel: “Combinatie van modal shift en A102-snelweg zou veel beter zijn”
  PREMIUM

  Antwerpse prof Wouter Van Dooren dient bezwaar in tegen bouw Oosterweel: “Combinatie van modal shift en A102-snel­weg zou veel beter zijn”

  De Antwerpse professor Bestuurskunde Wouter Van Dooren heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de bouwaanvraag voor de Oosterweelverbinding. Geen grote verrassing, aangezien Van Dooren al jaren kritisch tegen het Oosterweeldossier aankijkt. “Als men eerst de A102 en de rest van het noordelijke haventracé bouwt én dat combineert met een modal shift naar 50 procent duurzaam vervoer, is Oosterweel niet nodig”, zo betoogt hij.
 3. Hoe beleefde Sergio Herman de lockdown? “Thuis in je eigen cocon, dat was heel intiem”
  PREMIUM

  Hoe beleefde Sergio Herman de lockdown? “Thuis in je eigen cocon, dat was heel intiem”

  De lockdown is nog niet koud, of Sergio Herman (50) heeft al een nieuw restaurant geopend. Op 14 juli nemen de eerste gasten plaats in Le Pristine in Antwerpen, al was de lancering van zijn nieuwe restaurant oorspronkelijk gepland in april. Voor een man met ondertussen acht horecazaken op zijn naam, waren de afgelopen maanden geen sinecure, al blijft Sergio Herman er verrassend rustig bij. “Het waren surrealistische maanden, waar ik ook wel van heb genoten.”