De Amerikaanse punkrockband Rise Against.
Volledig scherm
De Amerikaanse punkrockband Rise Against. © OLT Rivierenhof

Amerikaanse punkband Rise Against eerste nieuwe naam voor OLT Rivierenhof 2022

ANTWERPENZomerfestival OLT Rivierenhof kondigde nog maar net met trots aan dat zestigduizend muziekliefhebbers de weg vonden naar het openluchttheater afgelopen zomer of ze pakt al uit met een eerste naam voor de editie 2022. En niet zomaar een naam. Met de Amerikaanse punkband Rise Against - goed voor meer dan een miljard (!) streams - lijkt OLT terug de internationale kaart te trekken, wat de afgelopen twee zomers quasi onmogelijk was om evidente redenen.

  1. Tourist LeMC verrast fans in OLT met wandeling door het publiek: “Dan weet ik een beetje met wie ik hier te maken heb, hé”
    Deurne

    Tourist LeMC verrast fans in OLT met wandeling door het publiek: “Dan weet ik een beetje met wie ik hier te maken heb, hé”

    Geen excentrieke outfitwissels of toeters en bellen in het decor. Enkel een band, stem en mimiek, zoals het een ware stadstroubadour betaamt. Na anderhalf jaar pauze staat ook Tourist LeMC (37) weer op het podium, en waar anders dan in zijn thuishaven Antwerpen. Gisterenavond trapte hij het eerste van zijn drie concerten in OLT Rivierenhof af met een mix van hits als ‘Koning Liefde’ en platen van zijn nieuwe album ‘Niemandsland’: “Het voelt extra speciaal om hier mijn thuismatch te spelen.”