Nile Rodgers won zes Grammy's en een Grammy Lifetime Achievement Award.
Volledig scherm
Nile Rodgers won zes Grammy's en een Grammy Lifetime Achievement Award. © Tine Schoemaker

Amerikaanse discolegende Nile Rodgers komt naar OLT Rivierenhof

De hitmachine. Zo wordt Nile Rodgers in de muziekindustrie genoemd. Hij staat dan ook aan de wieg van de grootste hits van David Bowie, Madonna, Daft Punk, Sister Sledge, Diana Ross, Mick Jagger en tientallen andere wereldsterren. Begin augustus staat Rodgers met zijn al even legendarische band CHIC op het podium van OLT Rivierenhof. Le freak, c’est chic!

 1. NIEUWE REEKS. Onze man fileert Antwerps cultuurleven en blikt vooruit: “Het einde van het massa-event?”
  PREMIUM

  NIEUWE REEKS. Onze man fileert Antwerps cultuurle­ven en blikt vooruit: “Het einde van het mas­sa-event?”

  Het stormt al een dik jaar binnen de Antwerpse cultuursector, maar de Koekenstad blijft bij uitstek dé cultuurstad van Vlaanderen. Onze man fileert maandelijks het culturele nieuws in de stad en omgeving, prijst de hoogtepunten die zijn pad kruisen en is jouw gids voor de komende weken. Alsof hij de affiche voor muziek, theater, film en kunst is op de toiletten van een of andere schimmige kroeg. En er zijn gratis tickets te winnen voor Krezip, blackwave., OLT Rivierenhof, De Roma, Gogol Bordello, Oldskool Antwerp XL, De Studio en het nieuwe festivalletje Down By The Water.
  Antwerpen
 2. De jonge garde neemt stilaan de Sinksenfoor over: “Een attractie van honderdduizenden euro’s financieren... Zo’n investeringen zijn voor het leven”
  PREMIUM

  De jonge garde neemt stilaan de Sinksen­foor over: “Een attractie van honderddui­zen­den euro’s financie­ren... Zo’n investerin­gen zijn voor het leven”

  Nieuwe gezichten, zelfde achternaam. Zo gaat het al generaties lang op de foor. Maar hoewel tradities nog steeds in ere worden gehouden, laat de jongste garde haar eigen frisse ideeën op de bezoekers los. Drie jonge kermiskoppels over waarom ze in de voetstappen van hun ouders treden en over de toekomst van de (Sinksen)foor. “Een carrièreswitch zit er voor ons niet in.”
  Antwerpen