Amber D'Hooge is gezond en wel teruggevonden
Volledig scherm
Amber D'Hooge is gezond en wel teruggevonden © rr

Amber (17) na weken zoeken gezond en wel teruggevonden

De jonge Antwerpse Amber D’Hooge is na een zoektocht van enkele weken gezond en wel teruggevonden. Volgens de familie werd ze in het Antwerpse gevonden.

Amber D’Hooge, het meisje dat eind augustus verdween, is gezond en wel teruggevonden. Dat bevestigt de familie. Waar ze verbleef en waar ze werd teruggevonden dat wordt nu onderzocht. “Amber verbleef in het Antwerpse”, vertelt tante Rebecca, die erg opgelucht is dat er een einde aan de onzekerheid is gekomen. De familie vreesde dat ze in handen gevallen was van een tienerpooier. Of dat ook zo is, is nog niet duidelijk. 

De familie D’Hooghe was zelf een affichecampagne gestart. Zowel in het stadscentrum als in Antwerpen-Noord en Deurne hingen sympathisanten A4-opsporingsberichten uit. Op sociale media werd de oproep om mee uit te kijken naar Amber druk gedeeld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Wordt uw stad deze zomer één groot terras of moet u het met minder stellen? Dit zijn de plannen
  PREMIUM

  Wordt uw stad deze zomer één groot terras of moet u het met minder stellen? Dit zijn de plannen

  Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, begint ook de horecawereld zich vol ongeduld in de handen te wrijven. Op 8 juni zouden de restaurants en cafés immers weer open mogen, maar overal rijst de vraag: onder welke omstandigheden? In de grootsteden beweegt één en ander, zoals in Kortrijk, waar ze bezig zijn met een ‘Terrassen XXL’-plan. Overal zullen daar grotere en meer gespreide terrassen komen en sommige buurten worden zelfs verkeersvrij gemaakt. Ook andere Vlaamse steden schieten in actie. Dit zijn hun plannen.
 2. Supportersfederatie Beerschot had match tegen Leuven liever vroeger gespeeld: “Pas week voor start competitie weten we of we in 1A of 1B spelen”

  Supporters­fe­de­ra­tie Beerschot had match tegen Leuven liever vroeger gespeeld: “Pas week voor start competitie weten we of we in 1A of 1B spelen”

  De kogel is door de kerk: op 1 of 2 augustus spelen OH Leuven en Beerschot om een plek in 1A. Beerschot won de heenmatch met 1-0. Het kan in Leuven dus nog alle richtingen uitgaan. Toch had de supportersfederatie de wedstrijd vroeger gespeeld zien worden. “Zeven dagen voor aanvang van de competitie in 1A is dit zelfmoord voor de club.”
 3. 
Oplossing in de maak voor Antwerps koppel in Marokkaanse lockdown: “Misschien deze week naar huis”
  PREMIUM

  Oplossing in de maak voor Antwerps koppel in Marokkaan­se lockdown: “Misschien deze week naar huis”

  Het Antwerpse koppel dat sinds maart door de lockdown vastzit op een camping in het Marokkaanse binnenland, kan met wat geluk nog deze week naar huis. Na gesprekken tussen de Belgische ambassade en de Marokkaanse overheid zouden Irène Cardinaels (66) en Henri Laurent (69) de toelating krijgen om naar Tanger Med aan de Straat van Gibraltar te rijden. In het beste geval wacht hen donderdag 28 mei al een overtocht met een ferry.