Volledig scherm
Amber D'Hooge is gezond en wel teruggevonden © rr

Amber (17) na weken zoeken gezond en wel teruggevonden

De jonge Antwerpse Amber D’Hooge is na een zoektocht van enkele weken gezond en wel teruggevonden. Volgens de familie werd ze in het Antwerpse gevonden.

Amber D’Hooge, het meisje dat eind augustus verdween, is gezond en wel teruggevonden. Dat bevestigt de familie. Waar ze verbleef en waar ze werd teruggevonden dat wordt nu onderzocht. “Amber verbleef in het Antwerpse”, vertelt tante Rebecca, die erg opgelucht is dat er een einde aan de onzekerheid is gekomen. De familie vreesde dat ze in handen gevallen was van een tienerpooier. Of dat ook zo is, is nog niet duidelijk. 

De familie D’Hooghe was zelf een affichecampagne gestart. Zowel in het stadscentrum als in Antwerpen-Noord en Deurne hingen sympathisanten A4-opsporingsberichten uit. Op sociale media werd de oproep om mee uit te kijken naar Amber druk gedeeld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. VIDEO. Antwerpse Schelde opnieuw wat properder dankzij 1.000 Antwerpenaars en Clean Up

    VIDEO. Antwerpse Schelde opnieuw wat properder dankzij 1.000 Antwerpe­naars en Clean Up

    Een duizendtal mensen staken zaterdag de handen uit de mouwen om samen afval te rapen langs de Schelde in het kader van River Cleanup. Kilo’s sigarettenpeuken, honderden flesjes en blikjes, isomo, etensverpakking, drugspuiten en afval van schepen werd gevonden op slechts enkele uren tijd. Afval dat anders in onze zeeën en oceanen terecht zou komen. “Belangrijker dat opruimen is het bewustmakingsproces”, klinkt het bij de organisatie.