De magie van Efteling komt binnenkort naar jou in de buurt.
Volledig scherm
De magie van Efteling komt binnenkort naar jou in de buurt. © Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten

Als jij niet naar Efteling kan, komt Efteling wel naar jou: pretpark toert Vlaanderen rond met kindertheater

ANTWERPENNederlands meest geliefde pretpark Efteling komt naar Antwerpen. De nieuwe theaterproductie De Grote Efteling Koekoek Show houdt volgende week halt in de Antwerpse Stadsschouwburg en passeert nadien onder andere in Gent en Hasselt. “Bezoekers kunnen actief deelnemen en krijgen een bijzondere kijk achter de schermen van ons pretpark.”

  1. GETEST. Onze reporter proeft Duvel Distilled, een nieuw distillaat van 150 euro met slechts 5.500 exemplaren in ons land: “Geen Duvelsmaak, wel zachter dan whisky”
    PREMIUM
    Antwerpen

    GETEST. Onze reporter proeft Duvel Distilled, een nieuw distillaat van 150 euro met slechts 5.500 exemplaren in ons land: “Geen Duvelsmaak, wel zachter dan whisky”

    Volgende week lanceert Duvel Moortgat zijn nieuwe distillaat ‘Duvel Distilled’, een whisky-achtige sterke drank met een alcoholpercentage van 40%. Wij kregen samen met komiek Amelie Albrecht (28) een voorproefje van het collectors item - met een prijskaartje van 150 euro - in de nieuwe underground Speakeasy in Antwerpen: “Zacht, straf en toegankelijk. Drinkbaar dus.”