Van 15 tot en met 17 november werd er gevaccineerd in vaccinatiedorp Kinepolis. Deze week moesten zestigplussers en diegenen die een eerste prik van J&J kregen zich naar de Antwerp Expo wenden.
Volledig scherm
Van 15 tot en met 17 november werd er gevaccineerd in vaccinatiedorp Kinepolis. Deze week moesten zestigplussers en diegenen die een eerste prik van J&J kregen zich naar de Antwerp Expo wenden. © Tessa Kraan

Alle uitnodigingen voor boosterprik naar risicopatiënten verstuurd in Antwerpen, ook 60-plussers komen voor extra prik

AntwerpenDe vrijwilligers van het pop-upvaccinatiecentrum in afwisselend Kinepolis en Antwerp Expo zijn volop in de weer om Antwerpenaren te vaccineren met een boosterprik. De zestigplussers die eerder  een mRNA-vaccin kregen, worden nu uitgenodigd en gevaccineerd met een Pfizer-vaccin. Alle risicopatiënten met een immuunprobleem kregen ook reeds een uitnodiging in de brievenbus.

  1. Borstbeeld omstreden Peter Benoit dan toch teruggehaald naar Universiteit Antwerpen: “Was geen goede beslissing”
    Antwerpen

    Borstbeeld omstreden Peter Benoit dan toch terugge­haald naar Universi­teit Antwerpen: “Was geen goede beslissing”

    Hij noemde het eerder al ‘een overhaaste beslissing', maar nu haalt de rector van de Universiteit Antwerpen Herman Van Goethem de buste van musicus Peter Benoit terug naar de campus. De buste werd door een afscheidnemend decaan weggehaald toen hem ter ore kwam dat Benoit zedenfeiten begaan zou hebben. Dit kan echter niet worden geverifieerd: “Namens de betrokken collega’s en de universiteit bied ik onze excuses aan”, aldus de rector.