Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © FRBE

Alle scholen Stedelijk Lyceum organiseren online inschrijvingen door coronacrisis

Vanaf maandagochtend 25 mei verlopen alle inschrijvingen voor de scholen van Stedelijk Lyceum en Werkend Leren Antwerpen uitsluitend online. Normaal worden inschrijvingen vanaf het tweede leerjaar secundair onderwijs op school zelf georganiseerd, maar door de coronamaatregelen zullen die nu digitaal plaatsvinden.

  1. Eerstejaars Economie aan UAntwerpen krijgen les van tweedejaarsstudente: “Vooral benieuwd naar reacties van de studenten”

    Eerste­jaars Economie aan UAntwerpen krijgen les van tweede­jaars­stu­den­te: “Vooral benieuwd naar reacties van de studenten”

    Deze week maakte de UAntwerpen bekend dat de universiteit het academiejaar zal opstarten in code oranje. Dat wil zeggen dat de aula’s maar voor twintig procent gevuld zullen zijn. Voor grote studentengroepen vormt dat een extra uitdaging: zelfs in de grootste aula’s kun je hen in coronatijd niet samenbrengen. Daarom schakelt de universiteit voor het vak accountancy van de eerstejaarsstudenten TEW en handelsingenieur een extra docent in: tweedejaarsstudente Chabeli Sanders (19).