Albert Heijn neemt plaats in van Carrefour in Shopping Center

Albert Heijn zal de Carrefour Market in het Shopping Center in Wijnegem vervangen. Carrefour sloot er zopas onverwacht de deuren, de Nederlandse winkelketen neemt deze zomer al zijn plek in. 

Volledig scherm
Er komt een Albert Heijn in het shoppingcenter in Wijnegem © Joel Hoylaerts / Photonews

Carrefour zat al sinds 2013 op het gelijkvloers van het Wijnegem winkelcentrum, maar binnenkort maakt de winkel plaats voor een Albert Heijn. Enkele dagen geleden sloot de Carrefour de deuren, omdat het huurcontract afgelopen was en er beslist werd dat niet te verlengen. 

Het shoppingcenter en Albert Heijn zelf kunnen de komst van de nieuwe supermarkt nog niet bevestigen, maar andere betrouwbare bronnen vertellen dat de winkel in juli al zou openen. Albert Heijn heeft al 42 vestigingen in België. Onlangs opende nog een Albert Heijn in Shopping 1 in Genk, die toen ook de plaats innam van een Carrefour. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. CurieuzeNeuzen levert nieuwe inzichten over blootstelling: “Op zoek naar propere lucht? Verhuizen naar het platteland is geen oplossing”

    Curieuze­Neu­zen levert nieuwe inzichten over blootstel­ling: “Op zoek naar propere lucht? Verhuizen naar het platteland is geen oplossing”

    Naar het platteland verhuizen op zoek naar propere lucht, loont niet altijd. Dat blijkt uit een vervolgonderzoek van CurieuzeNeuzen, het grootschalige onderzoek naar luchtkwaliteit in Vlaanderen. “Zeker wie naar de stad pendelt en lang in het verkeer zit, heeft een verhoogde blootstelling aan luchtvervuiling”, concluderen de wetenschappers.