Albert Heijn levert nu ook aan huis in Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Schilde, Deurne en Borgerhout
Volledig scherm
Albert Heijn levert nu ook aan huis in Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Schilde, Deurne en Borgerhout © Albert Heijn

Albert Heijn levert nu ook aan huis in Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Schilde, Deurne en Borgerhout

Vanaf nu kan je in 6 extra gemeenten bestellingen plaatsen voor thuislevering bij supermarkt Albert Heijn. De winkel levert jouw boodschappen aan huis in Deurne, Borgerhout, Schoten, Schilde, Wommelgem en Wijnegem. Volgende week gebeuren de eerste leveringen in die gemeenten. 

 1. Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs historische pareltjes in Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs histori­sche pareltjes in Antwerpen

  Elke week geeft Antwerpse stadsgids en BeroepsBelg Tanguy Ottomer een prachtige foto prijs van het Antwerpen uit ver vervlogen tijden. Herken jij de plek waar Tanguy ons deze week mee naartoe neemt? Vandaag onthult hij in onze rubriek ‘Wie weet waar?’ welke plaats in Antwerpen er nu zo anders uitziet. Daarnaast geeft hij als expert ook historische feiten en weetjes over de plaats.
 2. Antwerpse Stadsschouwburg voor het eerst sinds start pandemie weer open: “Strikte maatregelen en fijne theaterbeleving staan elkaar niet in de weg”
  Antwerpen

  Antwerpse Stads­schouw­burg voor het eerst sinds start pandemie weer open: “Strikte maatrege­len en fijne theaterbe­le­ving staan elkaar niet in de weg”

  De Stadsschouwburg in Antwerpen heeft het voorbije weekend voor het eerst sinds de start van de coronacrisis weer zijn deuren geopend voor een reeks voorstellingen van de Studio 100-productie ‘Nachtwacht: Het Vampierenbal’. Slechts 5 procent van de mensen die een ticket hadden, kwam niet opdagen. “We blikken tevreden terug op een geslaagd eerste weekend”, zegt Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group.