De hulzen werden gevonden ter hoogte van huisnummers 83 maar het is niet duidelijk of die bewoners geviseerd werden.
Volledig scherm
De hulzen werden gevonden ter hoogte van huisnummers 83 maar het is niet duidelijk of die bewoners geviseerd werden. © Google Maps

Alarmpistool maakt het speurders lastig: voor wie waren schoten bedoeld?

Dinsdagnacht zijn er opnieuw schoten afgevuurd in de Schijfstraat op het Kiel. De lokale politie werd rond 4u15 verwittigd en vond hulzen van een alarmpistool in de straat.  Volgens buurtbewoners was het de tweede nacht op rij dat er geschoten werd. 

  1. Gemeenteraad over gruwelmoord op Franse leraar: “In Antwerpen lopen 17.500 Paty’s rond. Het onderwijs moet zich niet laten afschrikken”
    Antwerpen

    Gemeente­raad over gruwel­moord op Franse leraar: “In Antwerpen lopen 17.500 Paty’s rond. Het onderwijs moet zich niet laten afschrik­ken”

    Het Antwerps stadsbestuur zal deze week een brief bezorgen aan de Franse ambassadeur waarin het de barbaarse moord op de Franse leraar Samuel Paty streng veroordeelt. Een rouwregister of een projectie van de leraar op een bekend gebouw komt er niet. Sam Van Rooy, fractieleider van Vlaams Belang, had die vraag op de gemeenteraad aan Bart De Wever (N-VA) voorgelegd.