Actrice Tine Priemtijdens #smile in het Fakkeltheater in Antwerpen.
Volledig scherm
Actrice Tine Priemtijdens #smile in het Fakkeltheater in Antwerpen. © Rebecca Tanghe

Actrice Tine Priem brengt toneelstuk in Fakkeltheater: “#smile biedt handvatten om te praten over thema’s als sociale media en burn-out”


AntwerpenOp dinsdag 30 november vindt in het Fakkeltheater in Antwerpen de première plaats van #smile. Al tweemaal moest de voorstelling uitgesteld worden vanwege corona. Het toneelstuk over mentaal welzijn bij jongeren wordt gesteund door de Koning Boudewijn Stichting en Rode Neuzen Dag. In de hoofdrollen: Tine Priem en Rudi Giron.

 1. Ontwerpteam heeft ambitieus plan voor Stuivenbergsite: grote, publieke tuin als blikvanger
  Antwerpen

  Ontwerp­team heeft ambitieus plan voor Stuiven­berg­site: grote, publieke tuin als blikvanger

  De Stuivenbergsite in Antwerpen-Noord is op dit moment volledig omheind, en dus niet toegankelijk voor de buurt. Dat zal in de toekomst veranderen. Het terrein wordt heraangelegd tot een publieke tuin met ruimte voor sport, tuinieren, markten en activiteiten voor jong en oud. De stad heeft alvast een ontwerpteam aangesteld. Die werkt nog het hele jaar aan de plannen. Pas in 2023, na de verhuis van het Stuivenbergziekenhuis, kunnen de werken beginnen.
 2. Gevaarlijk rijgedrag, roodrijden, drugs en lachgas achter het stuur: politie heeft handen vol tijdens controles
  ANTWERPEN

  Gevaarlijk rijgedrag, roodrijden, drugs en lachgas achter het stuur: politie heeft handen vol tijdens controles

  De lokale politie heeft tijdens een verkeersactie in Deurne Zuid, Deurne Noord, Borgerhout en Berchem 165 inbreuken vastgesteld. 22 vrachtwagens, zwaarder dan 3,5 ton, hadden zich fout geparkeerd. Op drie van de 185 gecontroleerde parkeerplaatsen voor mensen met een handicap zijn voertuigen in overtreding genomen omwille van onrechtmatig gebruik van die voorbehouden plaatsen.