F.A.A.M. Store
Volledig scherm
PREMIUM
F.A.A.M. Store © F.A.A.M. Store

8 x origineel kerstshoppen in Antwerpen

De eindejaarsfeesten komen nu wel héél dichtbij, en daar komt vaak ook wat kerststress bij kijken. Je moet nog een cadeau zien te vinden voor je schoonmoeder, opa, tante, vader, of allemaal? Bij deze Antwerpse adresjes vind je al jouw kerstcadeau’s in no time!

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Antwerpse procureur bedolven onder drugszaken: 1.300 dossiers in onderzoek

  Antwerpse procureur bedolven onder drugszaken: 1.300 dossiers in onderzoek

  Op dit moment zijn er bij de politie en het Antwerpse parket 1.300 drugsdossiers in onderzoek. Elke maand brengt de procureur een honderdtal afgewerkte zaken voor de rechter in eerste aanleg. Het hof van beroep behandelt tot eind dit jaar nog 160 zware drugszaken. De Antwerpse gemeenteraadsleden kregen in de Veiligheidscommissie van procureur Franky De Keyzer en politiebaas Yve Driesen een zicht op de enorme werklast die de “War on Drugs” met zich meebrengt.
 2. RECENSIE. Patine
  PREMIUM

  RECENSIE. Patine

  Het is gezellig druk op een zaterdagavond bij bistro Patine op het Antwerpse Zuid. Iets gaan drinken op het terras doet wat denken aan een avondje Parijs: zowel door de gezellige lichtjes als door de bedrijvigheid en het verkeer dat nog steeds druk op de Leopold De Waelplaats rijdt. Patine is ondertussen een gevestigde waarde op het Zuid, en is voornamelijk een wijnbistro. Wie wil kan er ook een simpele maaltijd nuttigen, en dat is precies wat wij gaan doen.