Volledig scherm
PREMIUM
F.A.A.M. Store © F.A.A.M. Store

8 x origineel kerstshoppen in Antwerpen

De eindejaarsfeesten komen nu wel héél dichtbij, en daar komt vaak ook wat kerststress bij kijken. Je moet nog een cadeau zien te vinden voor je schoonmoeder, opa, tante, vader, of allemaal? Bij deze Antwerpse adresjes vind je al jouw kerstcadeau’s in no time!

Antwerpen - A Better Blend

Je cadeautjesstress beperken, en daarbij enkel lokale, Belgische producten scoren? Het kan in A Better Blend, op de eerste verdieping van de Grand Bazar in Antwerpen. De pakjespop-up opende onlangs opnieuw de deuren, en dat nog tot 31 december. Het team achter A Better Blend spoort daarbij aan tot lokaal shoppen door consumenten kennis te laten maken met 65 van de leukste Belgische merken, van granola tot mocktails, wanten en snijplankjes. Want geef toe: iets Belgisch is toch altijd leuker dan ‘made in China’?

A Better Blend 4.0 is nog geopend tot en met 31 december, van 10 tot 18.30 uur (zondag van 11 tot 18 uur). Meer info op www.abetterblend.be.

Volledig scherm
A Better Blend heeft een uitgebreid aanbod aan Belgische merken © Annelin Marien
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stad Antwerpen en gerechtsdeurwaarders binden samen de strijd aan tegen overmatige schuldenlast

    Stad Antwerpen en gerechts­deur­waar­ders binden samen de strijd aan tegen overmatige schulden­last

    In samenspraak met de stad ontwikkelde gerechtsdeurwaarder Modero het platform ‘One’. Dit platform bundelt de gekende schulden van klanten met structurele financiële problemen in één dossier. De klant krijgt één contactpersoon en één aangepast traject met één maandelijkse afbetaling. Doordat sneller wordt ingegrepen, moeten extra kosten vermeden worden en kan sneller gestart worden met de afbetaling van de schulden.
  2. Sascha (25) begint ecologische ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Sascha (25) begint ecologi­sche ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Van een carrièreswitch gesproken: naast zijn job bij een begrafenisondernemer startte Sascha (25) Goldstein uit Mortsel vorige week met zijn eigen 'wasservice’ The Laundry Hunter. De start-up zorgt ervoor dat de was en strijk bij mensen thuis met een bakfiets wordt opgehaald, en gewassen en gestreken terug wordt bezorgd. “Dit past perfect in het plaatje van de e-commerce die zo gangbaar is vandaag de dag.”