Jeff Masudi (39) toen hij nog voor Willebroek speelde.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeff Masudi (39) toen hij nog voor Willebroek speelde. © Maarten Straetemans

6 jaar cel voor basketter die 30 kilo cocaïne België zou hebben binnengesmokkeld

AntwerpenZes jaar cel en 80.000 euro boete. De Antwerpse correctionele rechtbank was donderdag niet mals voor cocaïnesmokkelaar en professioneel basketballer Jeff Masudi (39). Hij werd ervan verdacht drie cocaïnetransporten met een straatwaarde van 900.000 euro vanuit de Dominicaanse Republiek te hebben georganiseerd. Zijn kompaan Rudo M. werd veroordeeld tot acht jaar cel.

 1. Ayse en Lorenzo van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ starten pop-up in Antwerpen: “Turkse streetfood opkrikken tot chic gerecht”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Ayse en Lorenzo van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ starten pop-up in Antwerpen: “Turkse streetfood opkrikken tot chic ge­recht”

  Ayse Korkmaz (31) en Lorenzo Blom (31), de winnaars van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ op VTM, openen binnenkort een pop-uprestaurant in Antwerpen. In de Kronenburgstraat, op het Zuid, starten ze met Bar Nazar, een Turks ‘fine dining’ concept. Je zal er kunnen lunchen en dineren van juli tot september. “We zijn heel graag in Antwerpen, en we denken dat de Antwerpenaar open zal staan voor ons concept”, aldus het koppel.
 1. Vissen maken einde aan muggenoverlast in Kamperland
  Play

  Vissen maken einde aan muggenover­last in Kamperland

 2. Zeilbootje belandt op de keien in Vlissingen
  Play

  Zeilbootje belandt op de keien in Vlissingen