Bib Gourmand Cover
Volledig scherm
Bib Gourmand Cover © Michelin

6 Antwerpse adresjes in nieuwe Michelingids Bib Gourmand

Michelin maakte vandaag de nieuwe selectie van de Michelin gids Bib Gourmand Benelux 2020 bekend. In deze twaalfde editie verzamelden de inspecteurs van Michelin opnieuw heel wat adresjes met een goede prijs-kwaliteitverhouding, waaronder 6 Antwerpse restaurants. De rode draad van de selectie is het driegangen keuzemenu voor maximaal 39 euro.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”